Vil du have lækker mad leveret?

Økologiske og vegetariske måltider lavet med kvalitet

Når hverdagen kører afsted med os, kan vi have en tendens til at skrue ned for kedelige opgaver, som kræver tid af os. Men en ting vi ikke kan gå for meget på kompromis med, er de måltider, som vi skal servere for vores familie. Heldigvis er der hjælp at hente. Vi behøver ikke at opfinde måltider, slæbe os ned i supermarkedet og rive os i håret, mens vi forsøger at fremtrylle overraskende og sunde måltider til vores sultne børn.

Der findes nemlig et skønt dansk firma, der leverer måltidskasser til døren. Måltidskasser, der både er fulde af økologi, vegetariske retter og kvalitet.

Simple Feast giver dig mulighed for at servere økologiske vegetarmåltider, der både smager og mætter. Der findes måltidskasser, som er udtænkt og forberedt, så de passer perfekt til en børnefamilie. Det er vegetariske måltider med et tvist af noget velkendt. Det er ren nydelse og det er kvalitet.

Visionen hos Simple Feast er at levere økologiske vegetariske måltider, der giver dig mulighed for at prøve vegetarisk mad, der er tilberedt af kokke, der ved, hvad de laver. Vegetarisk mad bliver aldrig det samme igen.

Måltidskasserne fra Simple Feast leveres med en overskuelig og nem opskrift, som du blot skal følge punkt for punkt. De tager ikke lang tid at forberede og du får alle ingredienser til at skabe et måltid, fuld af kvalitet. 

Simple Feast – hvordan fungerer det?

Du får leveret din måltidskasse på bestemte dage afhængig af hvor du bor. Varerne leveres i specielle kølebokse, så du ikke behøver at pakke dem ud med det samme. Du behøver ikke at tegne et abonnement og få leveret den ene kasse efter den anden, måned efter måned. Du kan nemt melde til og fra på den app, som er knyttet til Simple Feast. Her kan du også forberede dig på hvilke måltider, du vil modtage i de kommende uger.

Simple Feast er alle tiders tilbud, hvis du gerne vil spise mere vegetarisk, men du ikke kan finde på, hvad du skal lave. Du får mulighed for at blive præsenteret for forskellige vegetariske retter og får derved udvidet dit vegetariske menukort. 

Du skal ikke stå for indkøb og du skal ikke finde på. Du skal bare pakke ud, snitte lidt, varme op og servere. Så har du et sundt og nærende kvalitetsmåltid, som udvider hele familiens madrepetoire og udfordrer dine børn i forhold til deres kræsenhed.

Det er i hvert fald sket herhjemme og alle glæder sig til at modtage en kasse fra Simple Feast. Hver eneste uge.