Udskriv billetter til 3 fede forlystelser for børn

Tilhører du den del af befolkningen, der har børn inden for din nærmeste omgangskreds – hvad end du er mor, far, moster, faster, onkel, farfar eller på anden måde i kontakt med et par herlige (og til tider sikkert knap så herlige) guldklumper? Og kunne du godt tænke dig at ruske lidt op i leverpostejsmadder, gyngeture på den lokale legeplads og hverdagens andre rutiner og aktiviteter?

Så er der heldigvis en ret lang række af aktiviteter, der bare står og venter på at blive taget i brug. Og de ligger allesammen her i Danmark.

Her har vi samlet 3 bud på aktiviteter, som helt klart vil skabe minder for dig og de børn, du vælger at tage med. Det er nemlig tre forskellige forlystelser, som alle ligger inden for Danmarks grænser, og hvor der nærmest er garanti for at få en dag fuld af magi og oplevelser.

Tivoli

Vores første bud på en forlystelsespark er en gamel kending – faktisk det der nok er verdens ældste forlystelsespark: Tivoli i København. En tur i Tivoli er en aktivitet, som både børn og voksne vil finde stor glæde i. Der er masser af forlystelser for alle aldre, men samtidig er parken indrettet så smukt og yndefyldt, at de voksne og ældre børn også vil få stor glæde ud af blot at gå rundt og nyde stemningen.

De mindste børn vil desuden med stor sandsynlighed elske at boltre sig på Rasmus Klump legepladsen og at se de mange Rasmus Klump-shows, der finder sted. Hvis I besøger Tivoli i højsæsonen byder besøget også på mange andre aktiviteter, såsom balletforestillinger, garderne der kommer marcherende gennem haven, Pjerrot på Pantomine-scenen og naturligvis de velkendte koncerter.

Legoland

Legoland er og bliver et hit, og parken bliver løbende udbygget med nye aktiviteter. I Legoland kan I tage en tur ned ad vandfaldet i nanoerne i Legoredo, som er Legolands version af en Westernby, slås mod virtuelle fjender i Ninjago-landet, sprøjte med vand på piratskibene i Piratlandet og meget, meget andet.

De mindste børn har deres egen afdeling af Legoland, hvor der er både legeplads og forlystelser afstemt med alderen. Skal oplevelsen være særlig stor, kan I tage en overnatning på campingpladsen med lego-tema eller 

Dinos legeland

Er der et barn i familien, der godt kan lide at bruge kroppen og hoppe, klatre og løbe rundt i fuld fart – så er et legeland a la Dinos Legeland helt perfekt. Her får i adgang til en gigantisk sal fuld af bløde madrasser, bolde, klatretårne, rutsjebaner, trampoliner og alt, hvad den motorisk aktive dreng eller pige vil elske.

Foretrækker I at printe billetter til aktiviteterne ud på forhånd? Printerpatroner kan købes f.eks. her.