Swiss ure står for kvalitet

Hvorfor findes der overhovedet et begreb, der hedder Swiss ure? Fordi når du hører ordet ’ur’, så hører du også ordet ’Schweiz’. Schweizer ure er indbegrebet af høj kvalitet, design og mekanik på allerhøjeste niveau. Alt er i top og alt kan lade sig gøre i stil og farver. Swizz ure er lavet af solidt håndværk og er i den ypperste kvalitet.

Ønsker du kvalitet ønsker du Swiss

Så hvis du ønsker kvalitet, så er Swiss ure, du går efter og det du vil være evigt taknemmelig for at have fået eller købt. Det er nemlig og har altid været almenkendt at Schweiziske ure er de bedste i verden. Det er der flere grunde til – kvaliteten fungerer bare, den er helt i top, det æstetiske ses ikke andre steder og teknologien er både avant garde og innovativ. Hvad mere ønsker du dig? Så når du får eller køber et Swiss ur, så har du fået noget i verdensklasse, som andre urmagere ikke kan efterligne. 

Hvilke brands kender du og hvilke ville du vælge?

Her kan du se nogle af de swiss ure, som du nok har hørt om eller er stødt på når du kigger på ure: 

 

Rolex – Patek Philippe – Cartier – IWC – Audemars Piguet – Jaeger – LeCoultre – Tag Heuer – Omega – Breitling – Hublot – Tudor – Vacheron Constantin – A.Lange and Sohne – Bamford – Baume and Mercier – Blancpain -Bovet Breguet – Watches – Bremont – Chanel Chopard Du Maurier – Frederique Constant.

Det var bare for at nævne nogle af brands’ene. Hvis du søger på Swiss ure på nettet, vil du få en oversigt over langt flere end dem der står oven for. 

Et ur er aldrig bare et ur, ligesom en bil aldrig bare er en bil. Vi tillægger de ting vi går med en meget høj værdi fordi vi håber, at det uret eller bilen står for, på en eller anden måde vil ’smitte af’ på os. Så når du går men et dyrt ur, vil du gerne se ’dyr’ ud og når du kører i en dyr bil er det med selvsamme mission – at de mennesker, der ser dig med det ur på dit håndled eller ser dig sidde i den bil, vil tænke ’orv, hun er godt nok (sæt selv ordet ind her). Tænk over hvad du gerne vil have at andre skal tænke om dig når du vælger de ting du vælger. Hvad er historien bag? Eller hvad ønsker du at historien bag skal være?