Sådan får du råd til drømmeferien

Det er officielt sommer i Danmark, og selvom den ser en del anderledes ud, end de fleste af nok havde drømt om og håbet på, så er den her. Manges ferier er aflyste og mange ting er ikke, som de var for få måneder siden før Corona virus – de færreste er faktisk. De fleste af os har derfor ekstra meget brug for sommerferie i år, og det kan være en beskostelig affære, det ved vi alle.

Ekstra brug for ferie i år

Ovenpå en så speciel og ekstraordinær situation, som vi netop har været igennem (og stadig er), har man endnu mere brug for en følelse af normalitet, end man plejer. En af de ting der for mange af os forbindes med normale tilstande, er sommerens ferie sydpå. Den ved vi, er der, og derfor ved vi, at tingene er normale og som de plejer at være. Hvis den ikke er her i år, fordi den er blevet aflyst grundet Corona, kan vi igen få en følelse af, at normaliteten ikke er til stedet. Det kan være en form for stressfaktor for kroppen, da vi konstant går i en venteposition hvor intet er, som det plejer at være, og det er de færreste af os, der kan lide den tilstand. Kan du af gode grunde ikke komme afsted til sommer på grund af omstændighederne, så kan du med fordel planlægge en efterårs eller vinter tur, så du har noget at se frem til på den anden side af Corona – normale tilstande igen.

Sådan får du råd til ferien

Har du ikke luft i budgettet til sommerferien lige nu, så er du ikke alene. Corona har påvirket de fleste af os på den ene eller anden måde, hvad end det har været ved fyringer, aflysninger af ferier og arrangementer eller endnu værre konkurser. Verden er så småt ved at åbne op, og vil du allerede afsted til sommer, men kniber det med finanserne, så er der flere måder hvorpå du kan komme i mål. Der findes flere måder hvorpå du kan få luft i budgettet, men de fleste af tingene er længerevarende processer, og vil du bare på ferie i år, så kan du ty til en anden metode. Med Vivus får du nemt og hurtigt råd til drømmeferien og kan være på vej afsted allerede inden længe.

OBS. Låner du til en ferie bør du være OBS på, hvad reglerne for det pågældende lån er, og gør dig selv den tjeneste at tjek de forskellige lån inden, så du kan finde det, der passer dig bedst.

Find mere her: www.online-lån.dk