Fordelen ved at spille Circle K skrab

Circle K skrab

Et Circle K skrabelod er egentlig bare et skrabelod, som du i forvejen kender dem fra din lokale kiosk. Her går det ligeledes ud på, at skrabe dig til et vist antal af de samme symboler. Der er dog en væsentlig forskel. Nemlig, at Circle K skrabespil forgår som skrab over mobilen. Det vil med andre ord sige, at det er over din smartphone, at du har muligheden for at skrabe dig, til en masse helt igennem fantastiske gevinster.

Fordele

Hvis du udelukkende har stiftet bekendskab med skrabespil og skrabelodder af fysisk form, kan man som udgangspunkt godt undre sig over, hvorfor man skulle skifte over til Circle K skrab via mobilen. Der er dog et væld af fordele, ved at vælge lige netop dem, som du kan blive klogere på ved at læse med lige her:

  1. For det første er det muligt at spille lige når du har lyst. De fleste har ofte deres smartphones på dem det meste af dagen. Udover dette behøver du naturligvis ikke, at tage højde for hvor lang tid tanken eller kiosken holder åbent, for at kunne købe dit skrabelod. Hvis du ønsker at spille Circle K skrab midt om natten, er der intet der står i vejen for dette.
  2. En anden væsentlig fordel er, at et spil blot tager et par minutter. Dette betyder altså også, at du nemt og hurtigt vil have tid til at spille et spil, eller sågar flere. Samtidig med at du ikke spilder tiden, på at skulle ind i den fysiske butik for at anskaffe skrabeloddet.
  3. Via mobilen får du en grafik der er helt i top. Du får sammen med dette underholdning for alle pengene. Dette kommer sig naturligvis af, at der er tale om et spil via mobilen, så Circle K skrab, har muligheden for at gøre oplevelsen til noget ganske særligt og specielt, hver evig eneste gang.
  4. Spillet er helt igennem simpelt, hvilket med andre ord betyder, at alle kan spille med. Der er for det første ingen regler, som du skal kende til eller tage højde for. Samtidig er alt du skal gøre, at skrabe dit Circle K skrabelod og så efterfølgende se om du har vundet.

Så hvis du også er klar til at vinde fantastiske gevinster via Circle K skrab og samtidig få en unik, sjov og underholdende oplevelse, hver evig eneste dag. Ja, så er alt du skal gøre at følge dette link Spil Circle K Skrab