Flyt ind i Nicolinehus – de lækreste lejligheder i Aarhus Ø

Nicolinehus er et nyt boligprojekt i Aarhus Ø, som huser alt hvad man kunne ønske sig, når man er på udkig efter sin nye bolig. Nicolinehus er placeret i hjertet af Aarhus i mellem byen og vandet. 

Nicolinehus er indbegrebet af ambitionen om at lave et bindeled imellem byen og havet. Men samtidig binder Nicolinehus også mennesker sammen gennem nye oplevelser, som kan opleves i Nicolinehus. Nicolinehus har alt hvad man kunne drømme om.

En helt særlig stemning

Nicolinehus summer af liv og fællesskab. Placeret mellem havet og det pulserende byliv i Aarhus, opnår man ikke en bedre placering. I Nicolinehus opnår man en helt særlig følelse af fællesskab. 

Der er rig mulighed for, at man kan udfolde sig socialt, da der er opført en helt fantastisk restaurant og bar på toppen af byggeriet. Restauranten er tænkt til at skulle have en funktion som mødested og frirum – men også et sted hvor man i den grad kan nyde den fantastiske udsigt fra toppen af Nicolinehus. 

Nicolinehus er tiltænkt med det formål at skabe nye relationer og fællesskaber på dine helt egne præmisser, og skabe en ny oplevelse imellem mennesker, i hjertet af havet og byen. 

Er man aktiv – eller måske ønsker at leve et aktivt liv, hvor du også har mulighed for at skabe nye relationer den vej igennem, så kan du meget passende benytte dig af fitness faciliteterne i Nicolinehus – og du har endda mulighed for at have en kajak liggende i vandet lige udenfor din lejlighed. 

Sætter du pris på kulturelle indslag i form af mad og drikke, så kunne man også lægge markedshallen et visit. Markedshallen findes i stueetagen, og der er massere liv, og mulighed for at købe mad, drikke og andre delikatesser. Der er altså noget for enhver smag, at finde i markedshallen i Nicolinehus. 

Din nye bolig i Aarhus Ø

projektsalg århus kan være behjælpelige, hvis du ønsker at vide mere om boligerne i Nicolinehus i Aarhus Ø. Nicolinehus kommer til at bestå af 243 boliger – hvor 8 af boligerne er såkaldte byhuse. Ydermere kommer Nicoline hus til at bestå af 175 ejerlejligheder og 60 lejelejligheder. Lejlighederne svinger i størrelserne, hvor de kan fåes i størrelserne fra 45 kvadratmeter til 300 kvadratmeter. Alle boligerne har adgang til egen terrasse, og bygningerne kommer til at indehold to dejlige store gårdhaver og pool på toppen af Nicolinehus. Udover det så får du også en helt fantastisk udsigt udover byen og vandet.