Det skal du opleve i Benalmadena

Benalmadena er en by i Andalusien i det sydlige Spanien, som bestemt er en oplevelse værd – enten som turist eller hvis man vælger at bosætte sig i det smukke område. Benalmadena har en lang strækning af solrige strande, et livligt natteliv og mange fremragende restauranter. Samtidigt har området udover de masse turister, er der også mange huse til salg i Benalmadena. Så hvis du overvejer at rykke teltpælene op, så har vi her samlet en guide med gode grunde til, hvorfor du bør flytte til Benalmadena.

Buddhistisk tempel af Benalmadena

Du skal ikke gå glip af muligheden for at besøge det største buddhistiske tempel i Vesten, der blev bygget tilbage i 2003. Ved et besøg i templet, vil du særligt blive imponeret over bygningen og dens konstruktion, hvor du kan tage nogle fantastiske billeder, og du kan også se en panoramaudsigt ud over det utrolige Middelhav, skønt du overføres til tiden til et fjernøstligt land. Gå ikke glip af dette som en af de væsentligste ting man skal opleve i Benalmadena.

Arroyo de la Miel Strand

Afgrænset af den smukke promenade er Playa Arroyo de Miel en af ​​de mest charmerende strande i Benalmadena. Det er en strand med alle de nødvendige omgivelser for at nyde en fantastisk dag med sol og strand. Du kan nyde vandsport, hoppe på et skateboard eller en banan på vandet, og der er fuld af barer, hvor du kan nyde en kold drink eller få dig en bid mad. 

Selwo Marine Delfinario

Selwo Marina Delfinarium er en dejlig og velplejet bygning, hvor du kan se udstillinger af delfiner samt søløver, eksotiske fugle, slanger, leguaner, skildpadder, piranhaer, flagermus. Parken er opdelt i fire geografiske zoner som Antillas, La Hondonada, Isla del Hielo og Amazonia. Det er et perfekt sted at tilbringe en morgen eller eftermiddag om sommeren – særligt hvis man har børn med.

Tivoli World

Tivoli World er en forlystelsespark, der tager dig tilbage i tiden. På trods af at den er gammel, og dens attraktioner ikke er de højeste eller vildeste i Europa, det er et godt sted at tilbringe en sjov eftermiddag med familien, da der er mange attraktioner for børn. Der er også restauranter, barer og shows rundt omkring i parkens områder. Det anbefales dog at tage afsted om aftenen, da det er meget varmt om dagen, hvor solen står på om sommeren. Om vinteren er det dog også lukket.