Candono hjælper dig med at finde et job

Er du også træt af ineffektive ansøgninger og ønsker brændende at finde et arbejde? Candono står nu klar til at hjælpe dig. 

Motiveret ansøgning samt et CV

At skrive en motiveret ansøgning samt et CV, der er inspirerende at se på er nemmere sagt end gjort. Mange af os har aldrig fået den nødvendige hjælp og støtte til at skrive en ansøgning, og det resulterer i, at de bare havner i skuffen ved modtageren. Men nu hjælper Candeno dig. Læs mere om nedenfor, hvad vi kan hjælpe dig med. 

Candeno tilbyder dig værktøjer til at skubbe gang i din karrierer: 

1. Inspirationsunivers

Du er nok ikke den eneste, som søger inspiration til at skrive den perfekte ansøgning, og det er heller ikke forkert at gøre. Ofte kommer der det bedste resultat ud af at blive inspireret igennem andre. Men dette tager også lang tid at søge den inspiration på nettet, og der er langt mellem det gode. Candeno tilbyder derfor dig et inspirationsunivers, hvor du kan få inspiration til at skrive netop din ansøgning. Candeno inspirationsunivers er sorteret, og du vil derfor spare tid på unødvendigheder. 

2. Feedback 

Feedback skal gerne komme før det er for sent. Mange får først feedback, når ansøgningen er afleveret – denne feedback kan være, at du bliver kaldt til samtale eller en afvisning. Candeno tilbyder dig feedback før det. Når du har skrevet din ansøgning – eller tror, du har skrevet din ansøgning tilbyder vi dig feedback fra et professionelt perspektiv. Dermed bliver du holdt øje med under hele forløbet, hvis dette ønskes. 

3. Professionel rådgivning 

Candeno tilbyder 100% professionel rådgivning fra vores ansatte. Vi ruster dig til at skrive en ansøgning, som i sidste ende er effektiv for dig. Har du derfor en skriveblokade eller mangler er godt råd til at komme videre, så rådgiv din med os – vi står klar 365 dage om året. 

4. Byg din ansøgning og CV hos os. 

Én ting er at skrive en ansøgning, en anden ting er at sætte den op, så den giver blikfang. Det er nemlig ikke meningen, at din ansøgning til lægge i bunden, men i toppen af bunken. Hos Candeno har vi et builder-system, hvori du kan bygge din egen ansøgning samt CV med vores hjælp. Et smart system, som både sparer dig for tid og overskud. Her er det også muligt at tilkøbe diverse ting til din ansøgning, så den sidder lige i skabet! 

Besøg os på www.candono.com for at høre mere 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *