Bor du i byen? Her er et par tips

Hvis der er én ting som de færreste landbørn er klar over når de flytter til byen, så er det at der findes et helt anderledes sæt regler og normer for hvordan man skal- og bør opføre sig. Derudover findes der også tips og tricks til at bo i byen, som man som regelt først opdager når det er for sent, medmindre man får lidt hjælpe fra en byrotte. 

Byrotter kender nemlig alle byens hurtige smutveje, dets gode steder og de småting der virkelig gør en by unik at bo i.

Hvis du står som kommende tilflytter, nylig tilflytter eller bare nysgerrig på et par gode tips og tricks til at bo i byen, så er du kommet til det rigtige sted. I denne artikel tager jeg fat i nogle af de mest essentielle ting jeg følte jeg burde have vidst, da jeg flyttede til storbyen. 

Trick 1 – bliv lokal

Det nytter ikke engang noget at prøve at holde fast i dit gamle land jeg, han er borte og har været det siden du begyndte at overveje at rykke til byen. For at blive ordentlig lokal skal du finde en ny og lokal-drevet kaffebar som du skal komme på ofte. Du skal blive gode venner med folkene der laver sin sandwich og så videre. 

Når du har valgt dine go-to steder og er begyndt at komme der en del begynder fordelene også at vise sig. Så får du lige kaffen gratis eller lidt ekstra gøjl i din sandwich og sådan bliver det ved. 

Trick 2 – lær byen at kende på cykel

Hvis du ikke har fuldstændig styr på geografien i den by du flytter til, så er det måske værd at hoppe op på jernhesten og få udforsket den by i en fart. Du bør lære alle gadenavne og hurtige smutveje rundt – køb en el ladcykel hvis det er det det kræver. 

Du kommer aldrig (aldrig, aldrig, aldrig) til at blive virkelig god til at finde rundt i din by hvis ikke du bruger en masse tid på at udforske den. Et godt råd til at få udforsket en by uden at bare køre rundt omkring er at anskaffe dig et kamera du kan bruge til at tage billeder med – på den måde vil du have meget nemmere ved at huske de unikke steder hvor du har skudt billeder, plus du har mulighed for at genleve turen efter du er kommet hjem.